boer makelaardij

Bedrijfsfilm Boer Makelaardij

Bij het creëren van een bedrijfsfilm is het van essentieel belang om alle aspecten van het bedrijf te belichten. Wat onderscheidt de onderneming van anderen? Deze uniciteit verschilt per bedrijf. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Boer Makelaardij hebben we een bedrijfsfilm ontwikkeld. Hierin laten we diverse sprekers aan het woord die gedurende de verschillende fasen van de afgelopen 25 jaar betrokken zijn geweest bij Boer Makelaardij. Om te voorkomen dat de video eentonig wordt door alleen pratende mensen, hebben we de prachtige beelden van Gouda toegevoegd. Deze visuele elementen zorgen voor een evenwichtige video die de kijker geboeid houdt.

Boer Makelaardij bedrijfsfilm

Mensen van verschillende pluimage hebben we geïnterviewd. We laten de wethouder aan het woord, maar ook iemand die er al vanaf het begin bij is en de geschiedenis van het bedrijf mooi kan vertellen. Ook laten we natuurlijk klanten aan het woord en ontwikkelaars. Door een bepaald project uit te lichten komen we meer te weten over hoe Boer Makelaardij te werk gaat en wat hen trots maakt. Hierdoor krijg je in deze bedrijfsfilm echt een goed beeld van Boer Makelaardij.

Alles van Boer Makelaardij komt langs in deze bedrijfsfilm

Boer Makelaardij is een makelaar die hulp biedt in de vastgoedmarkt. Er wordt niet in termen van klanten of panden gepraat, maar willen mensen helpen met het verkopen en kopen van een thuis. Ze begrijpen dat een huis kopen en/of verkopen spannend is We hebben de video gemaakt voor de 25-jarige jubileum van het bedrijf. Ze zorgen voor een persoonlijke ondersteuning bij het zoeken, kopen en verkopen van huizen.

Klik hier voor meer informatie over Boer Makelaardij.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van Boer Makelaardij?

Ben je op zoek naar een krachtig en overtuigend communicatiemiddel om aan een breed publiek te tonen wat jouw bedrijf uniek maakt? Of wil je juist een specifieke doelgroep aanspreken, zoals klanten of potentiële medewerkers? Dan is het laten maken van een bedrijfsfilm een uitstekende keuze. Hiermee breng je jouw organisatie op doeltreffende wijze onder de aandacht. Een dergelijke bedrijfspresentatie vormt een eenmalige investering die op talloze manieren en platforms rendabel is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, en meer

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

Boer Makelaardij


Behind the scenes

bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Boer Makelaardij
bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Boer Makelaardij
bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Boer Makelaardij

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.