12go biking

Bedrijfsfilm 12GO Biking

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor 12GO Biking zijn dit natuurlijk fietsen en alles daar omheen. Het is belangrijk in een bedrijfsfilm om dat allemaal te laten zien. Dus niet alleen de winkel, maar ook de medewerkers zelf, het magazijn en de werkplaats.

12GO Biking bedrijfsfilm

Een fietswinkel is altijd in beweging. Of dit nu op de winkelvloer is of in de werkplaats, altijd gebeurt er iets. Dit is bij 12GO Biking niet anders, het is een heel dynamisch bedrijf. Daarom hebben we ervoor gekozen om een video te maken waar veel beweging in zit. Niet alleen de figuranten bewegen veel maar we hebben ook bepaalde videostijlen gebruikt waar beweging in zit. Zo hebben we gebruik gemaakt van een timelapse om de bewegingen in de winkel vast te leggen.

Alles van 12GO Biking komt langs in deze bedrijfsfilm

12GO Biking ontstond als een studentenproject in 2002. Opgericht door Pieter en Matthijs, twee studenten commerciële economie. Ze begonnen met de verkoop van goedkope mountainbikes aan bedrijven en groeiden snel. Daarna volgde al snel een winkel en webshop. In 2011 verhuisden ze naar een nieuw pand en veranderden hun naam naar 12GO Biking. De groei zette door, en in 2017 verdubbelden ze hun pand. Het bedrijf groeide uit tot een grote speler in e-bikes en sportfietsen, met een focus op service en kwaliteit. In 2021 openden ze een nieuw servicecentrum om aan de groeiende vraag te voldoen.

Klik hier voor meer informatie over 12GO Biking

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van 12GO Biking?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

12GO Biking


Behind the scenes

Bedrijfsfilm gemaakt voor 12GO BIking door Mamascreen
Bedrijfsfilm gemaakt voor 12GO BIking door Mamascreen
Bedrijfsfilm gemaakt voor 12GO BIking door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.