intellistore

Animatie Intellistore

Wat kan je doen als je iets wilt laten zien wat nog niet bestaat of wat wel al bestaat maar moeilijk te filmen is? Dan kan je een animatie laten maken. Zo kan je toch iets visualiseren wat nog niet bestaat of waar je moeilijk bij kan met een camera. Voor Intellistore hebben we een animatie gemaakt waarin we duidelijk laten zien wat Intellistore precies is.

De animatie van Intellistore laat iets zien wat niet makkelijk te filmen is

Het product van Intellistore bestaat al wel maar is in zijn geheel niet makkelijk te filmen. Daarom hebben we gekozen om een animatie te maken. Zo kunnen we het systeem ook vullen met producten die in het echt leven niet altijd voor handen zijn. Ook het opzetten van het systeem kunnen we laten zien zonder dat we er mensen voor nodig hebben. Voor het bedrijf is dit natuurlijk ideaal…het bedrijf hoeft niet stilgelegd te worden voor de opnames.

Intellistore animatie

Intellistore markeert een cruciaal keerpunt in de wereld van magazijnen. Terwijl ouderwetse opslagfaciliteiten plaatsmaken voor geautomatiseerde systemen, biedt het bedrijf een revolutionair geautomatiseerd opslag- en pickingsysteem. Oprichter Oscar streeft ernaar logistieke automatisering toegankelijk te maken voor bedrijven over de hele wereld. Intellistore verandert de toekomst van magazijnen wereldwijd.

Klik hier voor meer informatie over Intellistore

Wil jij ook een animatie laten maken zoals deze van Intellistore?

Als je een complex iets makkelijk wilt uitleggen dan is een animatie daar uitermate geschikt voor. Wij maken korte en makkelijk te begrijpen animaties. We bedenken en maken allerlei soorten animaties die de boodschap ondersteunen en visualiseren wat de verteller zegt.
Een uitleganimatie kan bijvoorbeeld een compacte en visueel aantrekkelijke manier zijn om complexe informatie te communiceren.
Maar je kunt bij animaties ook denken aan producten en processen die niet, heel moeilijk of tegen hoge kosten te visualiseren zijn. Animatie biedt in veel gevallen een mooie oplossing.

Klant

Intellistore

Creative Agency

Vandeez


Behind the scenes

Een 3D animatie gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.
Een 3D animatie gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.
Een 3D animatie gemaakt door Mamascreen voor Intellistore.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.