Bofrost

Animatie Bofrost

Voor Bofrost hebben we animaties gemaakt die gebruikt worden als instructievideo’s. Bofrost wil op deze manier hun werknemers informeren over verschillende veiligheidszaken die kunnen spelen op de werkvloer maar ook daarbuiten. Door gebruik te maken van animatie wordt er op een makkelijke en toegankelijke manier informatie gegeven.

Gemaakt door Mamascreen
Gemaakt door Mamascreen
Gemaakt door Mamascreen
Gemaakt door Mamascreen

De animatie van Bofrost legt iets op een makkelijke manier uit

Bofrost bezorgt diepvriesproducten bij klanten aan de deur. Het kan zo zijn dat deze bezorgers onderweg te maken krijgen met agressief rijgedrag of bijvoorbeeld een beschermende hond. Dit zijn in werkelijkheid lastig na te spelen situaties. Een animatie kan hierbij helpen. We leggen een bepaalde situatie uit en geven instructies hoe een persoon daarmee om kan gaan zonder dat we de situatie in werkelijkheid na hoeven te spelen. Zo kunnen we instructievideo’s maken zonder dat we daar acteurs voor in hoeven te huren of een weg voor af moeten sluiten. We kunnen bijvoorbeeld ook situatie simuleren waarbij de werknemer te maken heeft met een brand of agressieve hond zonder de werknemer in gevaar te brengen.

Bofrost is begonnen als een verkoopdienst van diepvriesproducten en ijs aan huis in Duitsland. Nu is Bofrost uitgegroeid tot een enorme diepvriesdienst die actief is binnen 12 Europese landen met 11000 werknemers.
Klik hier voor meer informatie.

Wil jij ook een animatie laten maken zoals deze van Bofrost?

Als je een complex iets makkelijk wilt uitleggen dan is een animatie daar uitermate geschikt voor. Wij maken korte en makkelijk te begrijpen animaties. We bedenken en maken allerlei soorten animaties die de boodschap ondersteunen en visualiseren wat de verteller zegt.
Een uitleganimatie kan bijvoorbeeld een compacte en visueel aantrekkelijke manier zijn om complexe informatie te communiceren.
Maar je kunt bij animaties ook denken aan producten en processen die niet, heel moeilijk of tegen hoge kosten te visualiseren zijn. Animatie biedt in veel gevallen een mooie oplossing.

Klant

Bofrost


Behind the scenes

Animatie gemaakt door Mamascreen voor Bofrost
Animatie gemaakt door Mamascreen voor Bofrost
Animatie gemaakt door Mamascreen voor Bofrost

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.