Blankers Transport

Animatie Blankers Transport

Blankers Transport is een transportbedrijf dat goederen vervoerd door heel Europa. Om dat op een efficiënte manier te doen, hebben ze hun vrachtwagens zo ingericht dat er op verschillende lagen goederen vervoerd kunnen worden. Om dit op een makkelijke en toegankelijke manier te laten zien, hebben wij een animatie daarvan gemaakt. Zo kan je zonder het hele wagenpark te moeten gebruiken, laten zien wat er allemaal mogelijk is.

De animatie van Blankers Transport laat de verschillende manieren van vervoeren zien

Door een animatie te maken van de vrachtwagens is het niet nodig om het wagenpark en/of mankracht in te zetten om duidelijk te laten zien wat de mogelijkheden op het gebied van de laadcapaciteit zijn. Zo kan het bedrijf blijven draaien zonder dat er stress ontstaat omdat sommige vrachtwagens de weg niet op kunnen.

Blankers Transport is gespecialiseerd in het vervoeren van goederen door Europa. Zij maken gebruik van dubbele laadvloeren om de laadcapaciteit te verdubbelen. Ze zijn in 1850 begonnen met het vervoeren van agrarische producten en handelswaar. Tegenwoordig beschikt Blankers Transport over 40 vrachtwagencombinaties.

Klik hier voor meer informatie over Blankers Transport

Wil jij ook een animatie laten maken zoals deze van Blankers Transport?

Als je een complex iets makkelijk wilt uitleggen dan is een animatie daar uitermate geschikt voor. Wij maken korte en makkelijk te begrijpen animaties. We bedenken en maken allerlei soorten animaties die de boodschap ondersteunen en visualiseren wat de verteller zegt.
Een uitleganimatie kan bijvoorbeeld een compacte en visueel aantrekkelijke manier zijn om complexe informatie te communiceren.
Maar je kunt bij animaties ook denken aan producten en processen die niet, heel moeilijk of tegen hoge kosten te visualiseren zijn. Animatie biedt in veel gevallen een mooie oplossing.

Klant

Blankers Transport


Behind the scenes

Animatie gemaakt voor Blankers Transport door Mamascreen
Animatie gemaakt voor Blankers Transport door Mamascreen
Animatie gemaakt voor Blankers Transport door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.