rotterdam topsport

Aftermovie Rotterdam Cycling Festival

Rotterdam wil de Grand Départ van de Tour de France naar Nederland halen. In de opmars daar naartoe hebben ze samen met de gemeente Rotterdam het Rotterdam Cycling festival georganiseerd. Om dit evenement nog een keer te beleven hebben we een aftermovie gemaakt.

De magie van de Tour in deze aftermovie Rotterdam Cycling Festival

In deze aftermovie van het Rotterdam Cycling Festival wilden we alle verschillende onderdelen van het festival laten zien. Samen met de interviews is het een fantastisch geheel geworden en kan je het festival nog een keer herbeleven.

Er was genoeg te doen op het Rotterdam Cycling Festival. De Erasmus MC Foundation heeft een paar mooie toertochten georganiseerd waar veel geld mee opgehaald is. Verder kon je oud-renners het nog een keer tegen elkaar op zien nemen, konden de kleintjes mee doen met de dikke bandenrace en stond de zondag in het teken van Ladies Ride van Leontien van Moorsel en Wendy van Dijk. En als je klaar was met fietsen dan was er genoeg entertainment op het terrein te vinden, zo speelde er verschillende bandjes en was de touretappe van die dag te bekijken.

Meer weten over het Rotterdam Cycling Festival en Rotterdam Topsport, kijk dan op
https://rotterdamcycling.com/
https://www.rotterdamtopsport.nl/

Wil jij ook een aftermovie zoals deze van het Rotterdam Cycling festival?

Je hebt een fantastisch evenement gepland en je wilt een blijvende herinnering aan het evenement hebben dan is een aftermovie precies wat je nodig hebt. Niet alleen maken wij aftermovies voor evenementen maar ook van festivals, beurzen en feesten. Je doet niet alleen jezelf een plezier maak ook iedereen die op het evenement aanwezig was. Met een aftermovie kan je de sfeer vastleggen en laten zien hoe speciaal je feest was. Zo heb je een ijzersterk promotiemiddel voor je volgende event.

Klant

Rotterdam Topsport


Behind the scenes

filmen van aftermovie door mamascreen op het rotterdam cycling festival
filmen van aftermovie door mamascreen op het rotterdam cycling festival
interview bij het rotterdam cycling festival waar mamascreen de aftermovie maakte

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.