IMP B.V.

Aftermovie IMP Connects

IMP B.V. is een onafhankelijke participatie-investeerder en heeft in 2023 de eerste IMP Connects georganiseerd. Tijdens dit event kregen de relaties van IMP meer inzicht in de activiteiten van het bedrijf en was er alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Om dit event nog een keer te beleven hebben we een aftermovie gemaakt.

IMP Connects van IMP B.V. nog een keer herbeleven met deze aftermovie

In deze aftermovie van IMP Connects wilden we alle verschillende onderdelen van het event laten zien. Samen met de interviews is het een mooi geheel geworden en kan je het event nog een keer herbeleven.
Daarnaast was het belangrijk om de venue goed te laten zien. IMP had een fantastische locatie uitgekozen voor hun eerste IMP Connects, Our House in Amsterdam. Een van de participaties van IMP. Doordeweeks is dit een experience-museum over de geschiedenis van de dancemuziek en in het weekend is het Club Air.

IMP B.V. staat voor Investeringsmaatschappij Puissance. Het bedrijf is in 1988 ontstaan als gevolg van de reorganisatie van Dura Bouw. Eerder was IMP gericht op vastgoedinvesteringen, nu heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een brede investeerder. Hun visie gaat verder dan puur financiële indicatoren en hun missie is duurzaam hoog rendement behalen met aandacht voor financiële zekerheid en goede relaties. Ze werken samen met verschillende partijen en doelen naar maatschappelijke, milieu- en economische effecten van projecten. IMP onderscheidt zich door ondernemerschap en een sterke betrokkenheid bij het realiseren van doelen.

Klik hier voor meer informatie over IMP B.V.

Wil jij ook een aftermovie zoals deze van IMP Connects?

Je hebt een fantastisch evenement gepland en je wilt een blijvende herinnering aan het evenement hebben dan is een aftermovie precies wat je nodig hebt. Niet alleen maken wij aftermovies voor evenementen maar ook van festivals, beurzen en feesten. Je doet niet alleen jezelf een plezier maak ook iedereen die op het evenement aanwezig was. Met een aftermovie kan je de sfeer vastleggen en laten zien hoe speciaal je feest was. Zo heb je een ijzersterk promotiemiddel voor je volgende event.

Klant

IMP B.V.


Behind the scenes

Aftermovie gemaakt voor IMP Connects door Mamascreen
Aftermovie gemaakt voor IMP Connects door Mamascreen
Aftermovie gemaakt voor IMP Connects door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.