foodloverz

Aftermovie Foodloverz Festival

Foodloverz is ontstaan vanuit een ander bedrijf. Dit bedrijf organiseerde evenementen, waaronder het grootste hockeytoernooi van Europa voor A/B en (jong)senioren. Bij dit soort evenementen is catering heel belangrijk en hebben ze vanuit dat oogpunt Foodloverz opgericht zodat ze hun eigen catering konden regelen. We hebben deze aftermovie gedraaid op een populair hockeyfestival waar veel enthousiaste festivalgangers aanwezig waren. Door op zo’n festival te draaien, konden we alle facetten van een cateraar op een festival laten zien.

Aftermovie Foodloverz Festival

Op een festival is eten en drinken natuurlijk een belangrijk onderdeel. In deze aftermovie wilden we alle verschillende mogelijkheden laten zien die cateraar Foodloverz kan bieden. Van biertjes tot aan heerlijke smoothies en van patat tot aan heerlijke lunchbroodjes. Samen met de beelden van genietende bezoekers van het festival maakt dit een mooi geheel die de klant voor allerlei doeleinden in kan zetten. Zo kunnen bezoekers het festival nog een keer herbeleven. Daarnaast kan de klant toekomstige partners en relaties triggeren voor een volgende editie en kan het heel goed ingezet worden als promotiemateriaal.

Wil jij ook een aftermovie zoals deze van Foodloverz?

Je hebt een fantastisch evenement gepland en je wilt een blijvende herinnering aan het evenement hebben dan is een aftermovie precies wat je nodig hebt. Niet alleen maken wij aftermovies voor evenementen maar ook van festivals, beurzen en feesten. Je doet niet alleen jezelf een plezier maak ook iedereen die op het evenement aanwezig was. Met een aftermovie kan je de sfeer vastleggen en laten zien hoe speciaal je feest was. Zo heb je een ijzersterk promotiemiddel voor je volgende event.

Naast aftermovies maken we nog veel meer video’s. Klik hier voor ons YouTube-kanaal.

Klant

Foodloverz


Behind the scenes

Aftermovie gemaakt voor Foodloverz door Mamascreen
Aftermovie gemaakt voor Foodloverz door Mamascreen
Aftermovie gemaakt voor Foodloverz door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.