VOLOP – Jan Smaal

Documentaire Volop Jan Smaal

Volop is een club van betrokken Rotterdamse ondernemers die iets willen betekenen voor hun stad. Bedrijfsmiddelen, medewerkers en netwerk worden ingezet om stadgenoten te helpen die een steuntje in de rug verdienen. In deze documentaire volgen we Jan Smaal, voormalig kraanmachinist. Door de drank werd hij ernstig ziek en heeft hij twee jaar gerevalideerd en moest hij opnieuw leren lopen en praten. Ook daarna gaat het een aantal keer fout. Contact met familie en vrienden raakt hij kwijt. Door Pluspunt en het Leger des Heils komt zijn leven weer op de rit.

De levensloop van Jan Smaal zie je in deze Volop documentaire

In deze documentaire nemen we een kijkje in het leven van Jan, met de hoogte- en dieptepunten. Hoe zag zijn leven eruit, wat heeft hij allemaal gedaan en hoe was het om dakloos te zijn? Enkele vragen die beantwoord worden in deze documentaire. Door Jan te interviewen en te volgen hebben we een volledig beeld kunnen maken van hem.

Volop brengt ondernemers samen met een praktische aanpak, gericht op directe hulp voor mensen in behoefte. Hun visie is dat iedereen moet kunnen deelnemen aan de maatschappij, en dat persoonlijke betrokkenheid en contact essentieel zijn voor positieve verandering in de stad. Meer weten over Volop, klik dan hier.

Wil jij ook een documentaire laten maken net als deze voor Volop en Jan Smaal?

Een documentaire is uitermate geschikt als je een authentiek verhaal wilt vertellen. Ook kan je aan een documentaire denken als je een gevoelig onderwerp aan wilt snijden. Door voor deze bepaalde stijl te kiezen kan je echt tijd en aandacht geven aan het onderwerp waar de video over gaat. Een documentaire kan inspireren, informeren en creëert bewustzijn over belangrijke kwesties.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

Volop


Behind the scenes

Een documentaire voor Volop gemaakt door Mamascreen over Jan Smaal.
Een documentaire voor Volop gemaakt door Mamascreen over Jan Smaal.
Een documentaire voor Volop gemaakt door Mamascreen over Jan Smaal.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.