Rotterdam SportSupport

Promotiefilm trainersbegeleiding

Rotterdam Sportsupport helpt verenigingen bij het opleiden van mensen tot trainersbegeleiders. Wat doen deze begeleiders, waarom zou je als vereniging een trainersbegeleider willen hebben en hoe ziet het programma van de cursus eruit? In deze promotiefilm hebben we dit en meer uitgelegd zodat verenigingen precies weten wat de functie van trainersbegeleider inhoudt en een weloverwogen keuze kan maken om een begeleider op te laten leiden.

Wat trainersbegeleiding is zie je in deze promotiefilm

We hebben ervoor gekozen om veel verschillende mensen aan het woord te laten zodat we een compleet beeld konden geven over de functie van trainersbegeleider. Zo laten we mensen van verschillende verenigingen aan het woord die de cursus volgen. Maar ook mensen die al trainersbegeleider zijn en een verenigingsconsulent van Rotterdam Sportsupport. Ook hebben we gefilmd op de locatie waar een trainersbegeleider het meest te vinden is, op het sportveld. Zo hebben we een compleet willen geven van de functie van trainersbegeleider.

Wil je meer weten over Rotterdam Sportsupport en de trainersbegeleider? Klik dan hier.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals deze over trainersbegeleiding?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Wil je meer weten over het laten maken van een promotiefilm? Klik dan hier.

Klant

Rotterdam Sportsupport


Behind the scenes

Een promotiefilm over trainersbegeleiding voor Rotterdam Sportsupport door Mamascreen.
Een promotiefilm over trainersbegeleiding voor Rotterdam Sportsupport door Mamascreen.
Een promotiefilm over trainersbegeleiding voor Rotterdam Sportsupport door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.