Rotterdam SportSupport

Promotiefilm Keep Youngsters Involved

Hoe kan je jongeren tussen de 12 en de 18 jaar behouden voor je sportvereniging? Rotterdam Sportsupport geeft praktische begeleiding aan verenigingen om de jongeren betrokken te houden. Met o.a. het kaartspel Keep Youngsters Involved gaan ze aan de slag. We laten in deze promotiefilm de werkwijze van Rotterdam Sportsupport zien.

Wat Keep Youngsters Involved is, zie je in deze promotiefilm

Wie jongeren behoudt voor zijn vereniging, behoudt ook toekomstige trainers, bestuurders en vrijwilligers die de club draaiende houden. Het is dus van groot belang om de jongeren te binden aan je vereniging. We laten de jongeren aan het woord die aan de slag gaan met de aanpak. Ook laten we Rotterdam Sportsupport aan het woord. Zij weten als geen ander hoe de praktische begeleiding eruit ziet. Natuurlijk filmen we dit op een plek waar de jongeren zich thuis voelen, de vereniging zelf. Zo kunnen we een compleet beeld geven van wat Keep Youngsters Involved inhoudt.

Wil je meer weten over Keep Youngsters Involved en Rotterdam Sportsupport? Klik dan hier.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals deze over Keep Youngsters Involved?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Wil je meer weten over het laten maken van een promotiefilm? Klik dan hier.

Klant

Rotterdam Sportsupport


Behind the scenes

Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.
Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.
Een promotiefilm gemaakt voor Rotterdam Sportsupport over Youngsters Involved door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.