LottoNL-jumbo

Documentaire LottoNL-Jumbo

Innovaties in de schaatswereld staan nooit stil. Ook niet in het Team LottoNL-Jumbo. Het schaatsseizoen was nog niet afgelopen of ze waren al weer bezig om een nieuw pak te testen. Belangrijk want er kwam een Olympisch jaar aan. Wij waren bij het testen van het nieuwe pak in de windtunnel.

Nieuw schaatspak Team LottoNL-Jumbo testen in deze documentaire

Wij namen een kijkje achter de schermen van Team LottoNL-Jumbo in deze documentaire. In een windtunnel werd met rookeffecten het nieuwe schaatspak getest. Wij laten zien waar het team allemaal mee bezig is als het gaat om de schaatspakken. Welke stof kunnen ze het beste gebruiken en blijft het pak presteren als de schaatser harder gaat. Allemaal vragen die voorbij komen in deze documentaire.

Team LottoNL-Jumbo

LottoNL is samen met supermartketen Jumbo de schaats- en wielerploeg gaan sponsoren. Sven Kramer en Kjeld Nuis zijn grote namen die in het schaatsteam zaten. Door deze twee disciplines te combineren hebben ze een nieuw organisatiemodel neergezet die ontzettend succesvol is gebleken. Zo zijn er gouden medailles gewonnen op de Olympische Winterspelen. Inmiddels is de schaatsploeg van LottoNL-Jumbo naar Jumbo-Visma gegaan.

Meer informatie over Jumbo-Visma vind je hier.

Wil jij ook een documentaire laten maken net als deze van Team LottoNL-Jumbo?

Een documentaire is uitermate geschikt als je een authentiek verhaal wilt vertellen. Ook kan je aan een documentaire denken als je een gevoelig onderwerp aan wilt snijden. Door voor deze bepaalde stijl te kiezen kan je echt tijd en aandacht geven aan het onderwerp waar de video over gaat. Een documentaire kan inspireren, informeren en creëert bewustzijn over belangrijke kwesties.

Wil je meer weten over het laten maken van een documentaire? Klik dan hier.

Klant

Team LottoNL-Jumbo


Behind the scenes

Een documentaire gemaakt voor Team LottoNL Jumbo door Mamascreen.
Een documentaire gemaakt voor Team LottoNL Jumbo door Mamascreen.
Een documentaire gemaakt voor Team LottoNL Jumbo door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.