Don Diego Poeder

Documentaire Don Diego Poeder

Don Diego Poeder is wereldkampioen boksen, alsook drie keer Nederlands kampioen en hij meerdere malen een medaille gewonnen op de Olympische Spelen. Hij bokste in totaal 27 wedstrijden, waarvan hij er 24 won. Deze documentaire gaat over de laatste wedstrijd van Don Diego Poeder. Hij wilde nog strijden voor de Nederlandse titel maar de boksbond stak daar een stokje voor. Toch organiseert hij zelf nog een wedstrijd en de weg ernaartoe zie je in deze video.

De weg naar de laatste wedstrijd van Don Diego Poeder in deze documentaire

In deze video zien we de voorbereiding van Don Diego Poeder op zijn laatste wedstrijd. Hij wil zijn bokscarrière nog op een mooie manier afsluiten.
We wilden een totaal beeld maken van deze voorbereiding en daar horen ook de mensen om hem heen bij. Zo laten we zijn partner, moeder en coach aan het woord. Die ieder op een eigen manier tegen deze voorbereiding en de laatste wedstrijd aankijken. Ook volgen we hem op veel verschillende plekken, natuurlijk in de boksring maar ook bij zijn buitentrainingen. Zo hebben we gezorgd voor een compleet en mooi beeld van Don Diego Poeder.

Meer weten over Don Diego Poeder, kijk dan op zijn Instagram.

Wil jij ook een documentaire laten maken net als deze van Don Diego Poeder?

Een documentaire is uitermate geschikt als je een authentiek verhaal wilt vertellen. Ook kan je aan een documentaire denken als je een gevoelig onderwerp aan wilt snijden. Door voor deze bepaalde stijl te kiezen kan je echt tijd en aandacht geven aan het onderwerp waar de video over gaat. Een documentaire kan inspireren, informeren en creëert bewustzijn over belangrijke kwesties.

Wil jij meer weten over het laten maken van een documentaire? Klik dan hier.

Klant

Don Diego Poeder


Behind the scenes

Documentaire gemaakt door Mamascreen van Don Diego Poeder
Documentaire gemaakt door Mamascreen van Don Diego Poeder
Documentaire gemaakt door Mamascreen van Don Diego Poeder

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.