Sienn

Bedrijfsfilm SIENN

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor SIENN hebben we dit ook gedaan. We hebben ons gefocust op de service die SIENN aan hun klanten biedt. Het ondersteunen van processen, verkoopproces en marketing staat centraal. Het vraagt natuurlijk om een andere video als een bedrijf producten maakt of als in dit geval het bedrijf een service aanbiedt.

Alle soorten ondersteuning van SIENN zie je in deze bedrijfsfilm

We hebben ervoor gekozen om op veel verschillende plekken te filmen met veel verschillende mensen. Zo kunnen we een dynamische video maken en tegelijk alles laten zien wat SIENN doet. Door voorbeelden langs te laten komen en een voice-over te gebruiken die zaken goed uitlegt, weet je precies waarvoor je SIENN in kan zetten. En dat is wat je wilt van een bedrijfsfilm.

Processen optimaliseren met SIENN in deze bedrijfsfilm

SIENN helpt honderden organisaties wereldwijd met slimme, efficiënte oplossingen voor online succes. Dit doen ze door middel van gespecialiseerde diensten, zoals dataconnectiviteit, bedrijfsautomatisering, doorontwikkeling, marketingstrategie en online marketing, om digitale groei en transformatie te verbeteren.

Klik hier voor meer informatie over SIENN

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van SIENN?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

SIENN


Behind the scenes

Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Sienn
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Sienn
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor Sienn

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.