de hoop pekso

Timelapse De Hoop Pekso

Een timelapse kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je een timelapse gebruiken om de gehele bouw van een mooi pand te laten zien. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook inzetten om een kleiner gedeelte van de bouw te laten zien. Dit hebben we bij deze video voor De Hoop Pekso gedaan. De klant zocht een manier om duidelijk het verschil te laten zien van een EPS-Standaardkist en een Superkist. Door middel van een timelapse hebben we heel duidelijk in beeld gebracht hoeveel werk er in de ene en de andere kist zit.

Verschillen mooi in beeld gebracht in deze timelapse van De Hoop Pekso

Welk en hoeveel werk zit er in de EPS-standaardkist en hoeveel zit er in de Superkist? Hoe uit zich dat in manuren? Dat waren een paar vragen die we met deze timelapse wilden beantwoorden. Door gebruik te maken van een splitscreen kunnen we de verschillen duidelijk in beeld brengen. Daarbij zorgen we er ook voor dat de kijker informatie krijgt over de werkzaamheden en hoeveel uur de werknemers bezig zijn. Zo krijg je een totaal beeld van de verschillen en kan De Hoop Pekso dit verschil mooi laten zien aan hun huidige klanten en toekomstige klanten.

Versnelde indruk krijgen van het werk van De Hoop Pekso in deze timelapse

De Hoop Pekso is een producent en leverancier van ruwproducten, variërend van funderingselementen tot verdiepingsvloeren. De drie productcategorieën die ze verkopen aan de zakelijke markt zijn: vloeren en wanden, EPS-producten en wapeningsstaal.

Klik hier voor meer informatie over De Hoop Pekso

Wil jij ook een timelapse in je video gebruiken zoals in de video van De Hoop Pekso?

Er zijn een schat aan mogelijkheden waar je een timelapse van kan laten maken. De geleidelijke opbouw van een majestueuze brug, de verkeersstromen in een drukke stad of de transformatie van een lege arena naar een betoverend concert. Maar ook voedsel dat groeit. Van een ogenschijnlijk onbeduidend zaadje tot een mooie grote plant. Door animatie aan je timelapse toe te voegen wordt het nog boeiender voor je kijker om naar te kijken. Zo kan je het groeiproces van dat ene zaadje echt tot leven brengen.

Wil je meer informatie over een timelapse? Klik dan hier.

Klant

De Hoop Pekso


Behind the scenes

Een timelapse gemaakt door Mamascreen voor de Hoop Pekso.
Een timelapse gemaakt door Mamascreen voor de Hoop Pekso.
Een timelapse gemaakt door Mamascreen voor de Hoop Pekso.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.