CLUBGEIST

Recruitment video NOD

Als je nieuwe medewerkers zoekt dan is een recruitmentvideo een mooie manier om sollicitanten te vinden. De noordelijke omgevingsdiensten zochten ook nieuwe medewerkers en heeft daarvoor een recruitmentvideo ingezet. In deze video hebben we vooral de omgeving van de noordelijke omgevingsdiensten in beeld gebracht; Noord-Nederland. Dat is immers de plek waar de nieuwe medewerkers komen te werken. En omdat het hier gaat om verschillende overheidsorganisaties die samenwerken hebben we vooral de overeenkomsten willen laten zien.

De overeenkomst van de noordelijke omgevingsdiensten in beeld gebracht in deze recruitmentvideo

Je kunt op veel verschillende manieren nieuwe medewerkers werven. Een goede manier om dit te doen is via een video. Je kunt ervoor kiezen om alle facetten van het bedrijf te laten zien, maar je kunt ook kiezen voor een andere aanpak zoals de noordelijke omgevingsdiensten hebben gedaan. Daarin ligt de nadruk op het vinden van de balans en het bewaken ervan, want Noord-Nederland wil bijvoorbeeld niet volgebouwd worden maar kan ook niet helemaal zonder bouwen. Deze balans en waar de noordelijke omgevingsdiensten voor staan hebben we terug laten komen in de video.

Werken bij de noordelijke omgevingsdiensten door deze recruitmentvideo

De noordelijke omgevingsdiensten zijn verschillende overheidsorganisaties die samenwerken aan diverse thema’s, zoals de veiligheidsregio’s, waterschappen, Rijkswaterstaat, politie en justitie. Hun doel is om Noord-Nederland zo schoon en veilig mogelijk te houden.

Klik hier voor meer informatie over de noordelijke omgevingsdiensten.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van de noordelijke omgevingsdiensten?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Bekijk hier wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Klant

Noordelijke omgevingsdiensten

Reclamebureau

Clubgeist


Behind the scenes

recruitmentvideo gemaakt door Mamascreen voor de noordelijke omgevingsdiensten
recruitmentvideo gemaakt door Mamascreen voor de noordelijke omgevingsdiensten
recruitmentvideo gemaakt door Mamascreen voor de noordelijke omgevingsdiensten

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.