De Bruijn in Wijnen

Promotiefilm De Bruijn in Wijnen

Voor De Bruijn in Wijnen (voorheen De Bruijn Wijnkopers) hebben we een promotiefilm gemaakt. Een bijzonder bedrijf want het is begonnen in 1772. Wij wilden daarom ook een bijzondere promotiefilm maken. We kozen voor een video trailer. Dit betekende dat we bij het maken van de video voor een speciale voice-over hebben gekozen. Wij passen altijd kleurcorrecties toe in onze video’s, maar in deze promotiefilm hebben we er extra rekening mee gehouden.

Wijn in alle soorten en maten in deze promotiefilm van De Bruijn in Wijnen

In een promotiefilm is het belangrijk dat je bedrijf en/of je producten fantastisch in beeld worden gebracht. Bij De Bruijn in Wijnen is dat natuurlijk wijn. Waar de wijn wordt verkocht, waar het opgeslagen is en vanzelfsprekend de mensen voor en achter de schermen. Dit hebben we samen met de rijke geschiedenis terug laten komen in deze promotiefilm en is zo een fantastisch geheel geworden.

Promotiefilm De Bruijn in Wijnen

De Bruijn in Wijnen, voorheen De Bruijn Wijnkopers, is specialist op het gebied van Franse wijnen. Ze hebben goede contacten met wijnproducenten uit Frankrijk en komen zo aan de meest exclusieve wijnen van Frankrijk. Ze verkopen wijnen, geven advies over wat er het beste bij de klant past en zijn hofleverancier.

Klik hier voor meer informatie over De Bruijn in Wijnen

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals deze voor De Bruijn in Wijnen?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Klant

De Bruijn in Wijnen


Behind the scenes

Een promotiefilm van de Bruijn Wijnkopers gemaakt door Mamascreen.
Een promotiefilm van de Bruijn Wijnkopers gemaakt door Mamascreen.
Een promotiefilm van de Bruijn Wijnkopers gemaakt door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.