Amsterdamse Poort

Promotiefilm Amsterdamse Poort

In opdracht van Das Buro hebben we een promotievideo gemaakt voor de Amsterdamse Poort dat veel meer dan alleen een winkelcentrum is. Het is een populaire ontmoetingsplek voor de lokale bevolking. Je kunt er eten, drinken, musea bezoeken, winkelen, studeren, verblijven en veel meer. De visuele identiteit is geïnspireerd op het karakter van de buurt. Energiek, creatief en uniek. Dit zie je ook terugkomen in de video.

Het karakter van de Amsterdamse Poort zie je terugkomen in deze promotiefilm

In een promotiefilm is het belangrijk dat het bedrijf, de producten of in dit geval de buurt fantastisch in beeld wordt gebracht. De video moet energie, creativiteit en uniekheid uitstralen. Dit hebben we gedaan door een snelle montage te maken. Zo kunnen we veel laten zien, straalt het energie uit en behouden we de aandacht van de kijker. Daarnaast zit er heel veel beweging in de beelden, niet alleen door bijvoorbeeld sportende mensen maar ook door (letterlijk) bewegende beelden te gebruiken. In combinatie met timelapse beelden, de juiste muziek en levendige kleuren is het een video geworden die het karakter van de buurt laat zien.

De energie van de Amsterdamse Poort komt terug in deze promotiefilm

De Amsterdamse Poort is het gebied bij het Arenastation in Amsterdam Zuidoost, ook wel bekend als ‘het Poortje’. Een stadsdeel met veel geschiedenis en altijd in ontwikkeling. Om over deze ontwikkeling te communiceren heeft Das Buro een campagne ontwikkelt die gebruikt kan worden door alle betrokken partijen en individuen.

Klik hier voor meer informatie over het project.

Wil jij ook een promotiefilm laten maken zoals deze van de Amsterdamse Poort?

Een promotiefilm kan je laten maken voor verschillende doelen. Het biedt een krachtige visuele manier om je boodschap over te brengen. Het trekt de aandacht, creëert betrokkenheid en communiceert snel en effectief de essentie van je product, dienst of evenement.

Je promotiefilm kan op zichzelf staan maar kan ook onderdeel zijn van een campagne. In dat geval zorgen we er altijd voor dat alle elementen – de stijl, personen, sfeer, kleuren en accenten – overeenstemmen.

Beelden uit je promotiefilm zijn ook heel goed te gebruiken voor social media. Je kunt ze inzetten als teaser naar de hele promotiefilm of naar andere campagne-onderdelen.

Wil je meer weten over het laten maken van een promotiefilm? Klik dan hier.

Klant

Amsterdamse Poort

Branding Agency

Das Buro


Behind the scenes

Das Buro heeft een promotiefilm laten maken voor de Amsterdamse Poort door Mamascreen.
Das Buro heeft een promotiefilm laten maken voor de Amsterdamse Poort door Mamascreen.
Das Buro heeft een promotiefilm laten maken voor de Amsterdamse Poort door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.