Power to predict I

Commercial Bosch security and safety systems

Voor Bosch security and safety systems hebben we in samenwerking met ARA en Bovil twee commercials geproduceerd. De commercials die we voor Bosch hebben gemaakt zijn onderdeel van een wereldwijde campagne. Hierin wil Bosch laten zien dat de toekomst nog niet te voorspellen is, maar dat ze op heel veel zaken kunnen anticiperen door kunstmatige intelligentie te gebruiken bij videobewaking.

Commercial Bosch – Een dag vol energie

Hoe fantastisch zou het zijn als je bij sommige gebeurtenissen de toekomst zou kunnen voorspellen. Bij wat er in bovenstaande video gebeurt, is dit zeker het geval, ook al zeggen sommigen dat het geluk brengt. Gebruik jij de krant als je zou weten dat het gaat gebeuren?

Er is bij deze commercial gekozen voor een internationale uitstraling omdat de commercials onderdeel uitmaken van een wereldwijde campagne. Er is daarom gekozen om te draaien in een grote stad en met verschillende goede acteurs.

De nodige voorbereiding die een commercial altijd nodig heeft, alle mensen op set en daarbuiten en het harde werken hebben gezorgd voor een fantastisch eindresultaat.

Geïnteresseerd in de videosystemen van Bosch? Klik dan hier

Wil jij ook zo’n commercial als Bosch laten maken?

Je bent bij Mamascreen aan het juiste adres als je een commercial wil t laten maken. Wij houden rekening met de verschillende belangen van reclamebureaus als hun klanten. We blijven binnen het budget en tijdsplanning maar gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. We combineren creativiteit en doeltreffendheid en zorgen voor een commercial die precies bij je doelgroep past.

Onze experts staan klaar als jij een commercial wil laten maken

Met een TV-commercial kan je in één klap een groot publiek bereiken, maar dit kan ook met een reclamespot voor je social media-kanalen. Een reclameboodschap draagt bij aan een positieve houding tegenover het bedrijf, merk en product en stimuleert tot aankoop. Als full service productiehuis hebben we alle disciplines en specialisten in huis om jouw commercial tot een succes te maken. Onze crew is overal inzetbaar.

Klant

Bosch

Reclamebureau

ARA/Bosch

Regisseur

Eric Kerkhoven


Behind the scenes

Commercial voor ARA en Bovil voor Bosch door Mamascreen
Commercial voor ARA en Bovil voor Bosch door Mamascreen
Commercial voor ARA en Bovil voor Bosch door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.