Snoeks Automotive

Bedrijfsfilm Snoeks Automotive

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Voor Snoeks Automotive hebben we dit ook gedaan. Van het ontwerp en het maken van de producten tot hoe het eindproduct eruit ziet. En van intern naar extern. Waarbij het belangrijkste is om te laten zien waar de interieurconcepten voor gebruikt worden. Van de tekentafel waar de stoelen bedacht en ontworpen worden tot aan het busje waar de stoelen gebruikt worden.

Snoeks Automotive bedrijfsfilm

We hebben ervoor gekozen om op veel verschillende plekken te filmen. Op kantoor, in het magazijn en waar de producten gemaakt worden. Maar we wilden ook laten zien op welke verschillende manieren de interieurconcepten gebruikt worden. Het busje voor de bouw, maar ook het taxibusje. Ook hebben we gebruik gemaakt van Crewproof Studios waar we het animatie-gedeelte hebben opgenomen. Dit brengt dynamiek in de video.

Innovatieve interieurconcepten van Snoeks Automotive in deze bedrijfsfilm

Snoeks Automotive is een partner voor autofabrikanten bij het verbreden van het productaanbod. Ze leveren innovatieve interieurconcepten waarmee de functionaliteit van bestelwagens wordt vergroot en nieuwe kansen op de markt ontstaan. Zo leveren ze de dubbele cabine voor lichte bedrijfswagens die niet alleen de gebruiksmogelijkheden van deze wagens vergroot maar ook de marktkansen.

Klik hier voor meer informatie over Snoeks Automotive.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van Snoeks Automotive?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: klanten of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

Snoeks Automotive


Behind the scenes

bedrijfsfilm gemaakt voor Snoeks automotive door Mamascreen
bedrijfsfilm gemaakt voor Snoeks automotive door Mamascreen
bedrijfsfilm gemaakt voor Snoeks automotive door Mamascreen

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.