Nissewijs

Bedrijfsfilm Nissewijs

In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Ook als dit een scholengroep is als Nissewijs. Wat maakt deze scholengroep bijzonder? Zo laten we zien wat voor soort scholen deel uitmaken van deze scholengroep. Daarnaast is het belangrijk voor de kijker dat de missie duidelijk naar voren komt en hoe er op de scholen met elkaar omgegaan wordt.

Bedrijfsfilm scholengroep Nissewijs

We draaien vaker op scholen en weten precies wat we moeten doen. Zo weten we voordat we gaan filmen welke kinderen er wel en niet in beeld mogen komen. Ook proberen we zo snel als mogelijk is te werken zodat de scholieren niet te lang afgeleid zijn en hun focus bij het filmen kunnen houden. Op alle draaidagen is het belangrijk dat de mensen die in de video een rol hebben goed begeleid worden. Bij kinderen is dit nog belangrijker. Wij zien er op toe dat de begeleiding op de draaidag voor hen heel goed geregeld is.

Wat belangrijk voor Nissewijs is, zie je in deze bedrijfsfilm

Nissewijs is een scholengroep in Spijkenisse waar 14 scholen zich in bevinden. Alle scholen verschillen van elkaar en bestaan uit openbare, christelijke en samenlevingsscholen. Ze maken het hun doel de kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun rol in de maatschappij.

Klik hier voor meer informatie over scholengroep Nissewijs.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken zoals deze van Nissewijs?

Zoek je een effectief en overtuigend communicatiemiddel om een breed publiek te laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt? Of wil je een specifieke doelgroep bereiken: ouders of toekomstige medewerkers? Laat dan een bedrijfsfilm maken. Daarmee zet je je organisatie op de kaart. Zo’n bedrijfspresentatie is een eenmalige investering die vele malen en op veel manieren inzetbaar is: online, offline, in de eigen ontvangsthal, op beurzen, tijdens presentaties, enzovoort.

Elk bedrijf is uniek. Het verhaal dat het te vertellen heeft, is dat ook. Met een bedrijfsfilm helpen wij dat verhaal tot leven te brengen. En over te brengen bij de doelgroep.
Er komt veel kijken bij het maken van een goede bedrijfsfilm. Wij hebben veel ervaring in het produceren van bedrijfsvideo’s voor bedrijven van klein tot groot en in allerlei branches. Ook in opdracht van communicatie- en reclamebureaus. We denken van begin tot eind mee. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen. Je hebt als klant één aanspreekpunt.

Klant

Nissewijs

Bureau

Sprekend


Behind the scenes

Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor scholengroep Nissewijs
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor scholengroep Nissewijs
Bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor scholengroep Nissewijs

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.