Webinar Vervangingsfonds en Participatiefonds

Mooie samenwerking tussen VfPf, Mamascreen en Crewproof

We hebben gister weer een geweldig webinar mogen verzorgen voor het Vervangingsfonds en Participatiefonds. Dit doen we natuurlijk het liefst in de Crewproof studios, waar wij de studio volledig hebben omgetoverd in de huisstijl van VfPf. Natuurlijk zorgden we ook voor professionals achter de camera’s en het geluid. Zij hebben ervoor gezorgd dat alles perfect in beeld is gekomen zodat de gasten alleen maar hoefden te genieten van het maken van de webinar.

Vervangingsfonds en Participatiefonds

Als sparringpartner, adviseur of mentor begeleidt VfPf bestuurders, schoolleiders en leerkrachten bij het ontwikkelen van hun organisatie. Het doel is scholen waar het werkplezier hoog is, de uitstroom en het verzuim laag en waar alle focus op de kerntaak ligt, namelijk het verzorgen van de beste lessen voor de kinderen.

Webinar bij Mamascreen

Webinars zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is een uiterst geschikt middel om een grote groep mensen te bereiken zonder dat je de kijkers ergens hoeft te ontvangen. Een webinar moet natuurlijk prettig zijn om naar te kijken en naar te luisteren. Ons zeer ervaren en creatieve team is gespecialiseerd om juist dat voor elkaar te krijgen zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen er, samen met jou, voor dat het verhaal wat je wil vertellen op de beste manier naar voren komt.

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.