Professionele

weblecture uitzenden

Mamascreen, dé ervaren partner voor het uitzenden van uw weblecture

weblecture uitzenden die werkt


Een weblecture is een opname van een presentatie, een college of een workshop. Het wordt vaak gebruikt op opleidingen zodat studenten die niet in de collegebanken kunnen plaatsnemen alsnog het college kunnen volgen. De weblecture wordt na de uitzending online gedeeld en het is mogelijk om de weblecture te verrijken met extra informatie zoals PowerPoint slides, agendapunten en bijlagen. Een weblecture is te vergelijken met een webinar. Vind hier meer informatie over een webinar Wanneer u een weblecture wilt uitzenden voor uw bedrijf is Mamascreen de ideale partner.


Professionele weblecture uitzenden

Een weblecture moet prettig zijn om naar te kijken en alle technologie moet op het juiste ogenblik werken. Ons zeer ervaren en creatief team is gespecialiseerd om juist dat voor elkaar te krijgen zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen er, samen met u, voor dat het verhaal wat u wilt vertellen op de beste manier naar voren komt.


Wilt u een weblecture uitzenden die werkt?

Bel voor meer informatie 010 - 202 34 88 of vul het contactformulier in.

weblecture
weblecture

Met onze professionele inzet en het directe contact met u zorgen wij ervoor dat we een weblecture organiseren die aan al uw eisen voldoet. Onze kennis, inspiratie en creativiteit zorgen voor een weblecture waar uw kijker echt iets aan heeft.


interesse?


VOORBEELDEN weblectureProfessionele weblecture uitzenden

Een weblecture uitzenden is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Het vergt een uitgebreide voorbereiding, waar de basis wordt gelegd voor het uitzenden van een succesvolle weblecture. Het uitzenden van uw weblecture gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen.

  • Pre-productie: briefing , het schrijven van het script, planning en casting.
  • Productie: opnamen op locatie of in studio / animaties worden aangemaakt.
  • Post-productie: inladen en screenen materiaal, eerste montage, voice-over. opname, toevoegen titels, afbeeldingen, samenvoegen en afmonteren.
  • Aflevering: geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

Een resultaat met uitzonderlijke kwaliteit, een weblecture die ook echt werkt voor uw bedrijf.

Neem contact op over het uitzenden van uw weblecture

Offerte aanvragen

Ingenieuze ideeën, op zoek naar een betrouwbare partner, een goede kop koffie, een brainstormsessie over uw nieuwe productie ... aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Experience Mamascreen

Mamascreen Reel

Impressions


Neem contact op

+31 10 202 34 88 info@mamascreen.com
Vantaabaan 2 | 3045AJ Rotterdam the Hague Airport | Nederland

Trots om partner te zijn van

Signcraft 

Wij sponsoren

Ronald McDonald Huis

Vacatures