DE ROZE KLEUR VAN MAMASCREEN


KLEURCODE: EF1D78

RGB Waarde: R=239, G=29, B=120
CMYK Waarde: C=0%, M=97%, Y=22%, K=0%

KLEUR ROZE

De kleur roze is eigenlijk een mix van rood en wit. Niet te veel aandacht van de kleur rood en niet van alles wat zoals de kleur wit.

ROZENGEUR EN MANESCHIJN

De betekenis van het spreekwoord ‘rozengeur en maneschijn’ is eigenlijk totaal geluk hebben. Wij streven er bij iedere motion graphics productie naar om u als klant zo tevreden mogelijk te kunnen bedienen. Uw motion graphics productie binnen de deadline, meedenken in marketingdoeleinden of de productie tot in de puntjes verzorgen, zijn maar kleinde details waar wij voor staan. Een videoproductie is meer dan filmen alleen.

EMOTIE

De kleur Mamascreen Roze is ook wel de kleur van emotie. Een film of een motion graphics productie kan diepzinnig, rustig, vrolijk, maar ook liefdevol zijn. De kleur roze is dan ook de perfecte kleur om gezelligheid of sfeer in uw boodschap naar voren te laten komen. Hiermee heeft u niet alleen een mooi verhaal voor de kijker, maar ook een gevoel voor de kijker. Uw film is daarmee gelijk een stuk indrukwekkender. De juiste lading emotie overbrengen met uw film aan de doelgroep is dan ook ons doel. En of het nu gaat om een verhaal, een dienst of product dat u moet verkopen, de film en/of motion graphics moeten het hart van de doelgroep raken.

LANGDURIGE RELATIE

De psychologische kleurbetekenis van roze betekent ook dat mensen graag bevriend zijn en zich tot iemand aangetrokken voelen. Dat gevoel vinden wij heel belangrijk bij onze klanten. Wij streven er ook naar dat u als klant altijd krijgt waar u voor betaald, met nét dat beetje extra. U doet graag zaken met ons, wij doen graag zaken met u. Alleen dan kunnen we aan een langdurige relatie werken.

roze