Pure Energie

Timelapse Pure Energie

Een timelapse kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je het gebruiken om de gehele bouw van een mooi gebouw te laten zien of de bewegingen in een dynamische stad. Of in het geval van Pure Energie, de bouw van een aantal windmolens. Van het klaarmaken van de grond waar de windmolen gebouwd wordt en het eerste gat dat gegraven wordt tot aan het installeren van de wieken en ook daarna is allemaal in de video te zien.

De bouw van een windmolen zie je in deze timelapse van Pure Energie

Nu zorgen we er natuurlijk ook voor dat we het niet houden bij alleen de timelapse. We zorgen dat de video een begin en einde heeft. dan kan je denken aan het toevoegen van logo’s en informatie. Ook zetten we informatieve teksten in de video zodat je alles weet over de windmolen zelf. Hoe hoog is een windmolen bijvoorbeeld of hoe lang is een windmolenblad? Naast dat we de bouw laten zien, geven we ook antwoorden op de bovenstaande vragen. Zo krijg je een complete video die je niet alleen kunt inzetten als pure timelapse video maar ook als promotiefilm bijvoorbeeld.

De timelapse vanPure Energie laat de hele bouw zien

Pure Energie werkt er sinds 1995 aan om het land groener en minder afhankelijk te laten zijn van fossiele brandstof. Ze bouwen windmolens en zonneparken. De groene energie die ze daarmee opwekken, leveren ze aan huishoudens en bedrijven. Daarnaast geven ze een deel van hun opbrengst terug aan de maatschappij via het Pure Energie Fonds waarmee ze duurzame projecten stimuleren.

Klik hier voor meer informatie over Pure Energie.

Wil jij ook een timelapse in je video gebruiken zoals in de video van Pure Energie?

Er zijn een schat aan mogelijkheden waar je een timelapse van kan laten maken. De geleidelijke opbouw van een majestueuze brug, de verkeersstromen in een drukke stad of de transformatie van een lege arena naar een betoverend concert. Maar ook voedsel dat groeit. Van een ogenschijnlijk onbeduidend zaadje tot een mooie grote plant. Door animatie aan je timelapse toe te voegen wordt het nog boeiender voor je kijker om naar te kijken. Zo kan je het groeiproces van dat ene zaadje echt tot leven brengen.

Wil je meer weten over een timelapse? Klik dan hier.

Klant

Pure Energie


Behind the scenes

Een timelapse gemaakt voor Pure Energie door Mamascreen.
Een timelapse gemaakt voor Pure Energie door Mamascreen.
Een timelapse gemaakt voor Pure Energie door Mamascreen.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.