lichtnl

Timelapse LichtNL

Een timelapse kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je een timelapse gebruiken om de bouw van een mooi gebouw te laten zien. Maar je kunt het ook inzetten in een groter geheel. Dit hebben we bij deze beursvideo gedaan van LichtNL. Licht gaat natuurlijk pas echt werken als het donker wordt en dat kan je op een fantastische manier laten zien met een timelapse. Door de timelapse beelden te combineren met beelden van en uit het bedrijf is er een volledige en dynamische beursvideo gemaakt waarbij de kijker precies weet wat LichtNL doet.

We combineren de timelapse beelden met beelden uit het bedrijf LichtNL

Het is lastig om geluid te gebruiken in een video die voor een beurs bedoeld is. De meeste beursvideo’s hebben geen geluid, maar de video dient willen wel het verhaal van het bedrijf te vertellen. We hebben daarom gekozen om de werking van het licht op verschillende plaatsen te laten zien, beelden te maken op kantoor en in het magazijn en deze te combineren met korte tekst. Zo kan de kijker duidelijk zien wat LichtNL doet en waar ze voor staan zonder dat er geluid aan te pas komt.

Licht van LichtNL komt tot zijn recht in deze timelapse

LichtNL is een handelsbedrijf die sinds 2011 actief is in de professionele markt van lichtoplossingen. Ze zien werken met licht als puur meesterwerk. Met hun deskundigheid maken ze ruimtes groter, kleiner, veiliger, sfeervoller.

Klik hier voor meer informatie over LichtNL.

Wil jij ook een timelapse in je video gebruiken zoals in de video van LichtNL?

Er zijn een schat aan mogelijkheden waar je een timelapse van kan laten maken. De geleidelijke opbouw van een majestueuze brug, de verkeersstromen in een drukke stad of de transformatie van een lege arena naar een betoverend concert. Maar ook voedsel dat groeit. Van een ogenschijnlijk onbeduidend zaadje tot een mooie grote plant. Door animatie aan je timelapse toe te voegen wordt het nog boeiender voor je kijker om naar te kijken. Zo kan je het groeiproces van dat ene zaadje echt tot leven brengen.

Wil je meer weten over timelapse? Klik dan hier.

Klant

LichtNL


Behind the scenes

Timelapse gemaakt door Mamascreen voor LichtNL.
Timelapse gemaakt door Mamascreen voor LichtNL.
Timelapse gemaakt door Mamascreen voor LichtNL.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.