Megapromotions Europe

Toon het groeiproces met een timelapse

Samen met Megapromotions Europe maakten we een timelapse foodvideo voor de supermarktketen Bilka. Bij deze supermarktketen kon je sparen voor de welbekende moestuintjes. Om hier op een leuke en verrassende manier bekendheid aan te geven hebben we gekozen om een video te maken waarin je het groeiproces van de groenten kan zien.

We nemen je mee in het groeiproces met deze timelapse voor Bilka

We wilden het groeiproces van de groenten laten zien zodat Bilka een leuke en verrassende manier aandacht kon geven aan deze actie. Door continu foto’s van de moestuintjes te maken en dagelijks de goede verzorging te geven hebben we een hele mooie timelapse gemaakt. Daarbij zorgen de toegevoegde animaties voor een boeiende en leuke timelapse die de kijker meeneemt in het groeiproces.

Timelapse Bilka A/S

Bilka A/S is een Deense hypermarktketen waar ze voedsel en warenhuisartikelen verkopen. Het eerste Bilka warenhuis werd in 1970 geopend in Aarhus-Tilst. De oprichter wilde warenhuizen met grote parkeerplaatsen bouwen op weidelocaties buiten de stadscentra voor klanten met auto’s. Vooral in Jutland zijn de Bilka warenhuizen te vinden.

Kijk voor meer informatie op https://www.bilka.dk/

Laat Mamascreen je timelapse maken zoals die van Bilka

Er zijn een schat aan mogelijkheden waar je een timelapse van kan laten maken. De geleidelijke opbouw van een majestueuze brug, de verkeersstromen in een drukke stad of de transformatie van een lege arena naar een betoverend concert. Maar ook voedsel dat groeit. Van een ogenschijnlijk onbeduidend zaadje tot een mooie grote plant. Door animatie aan je timelapse toe te voegen wordt het nog boeiender voor je kijker om naar te kijken. Zo kan je het groeiproces van dat ene zaadje echt tot leven brengen.

Wil je meer weten over het laten maken van een timelapse? Klik dan hier.

Timelapse foodvideo

Bij een foodvideo denk je misschien niet direct aan een timelapse video, maar dit is bij uitstek de manier om je voedsel te zien groeien. Het proces van een zaadje naar een volledige plant kan je heel mooi in beeld brengen met een timelapse foodvideo. Door het versneld weergeven van het groeiproces, krijg je een dynamische foodvideo die een echte blikvanger is. Het is een fantastische manier om veranderingen te laten zien.

Klant

Megapromotions Europe


Behind the scenes

Plantjes zien groeien met een timelapse foodvideo met Megapromotions voor Bilka
Plantjes zien groeien met een timelapse foodvideo met Megapromotions voor Bilka
Plantjes zien groeien met een timelapse foodvideo met Megapromotions voor Bilka

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.