ARA

Recruitment-video PostNL

Als onderdeel van de employee branding campagne door ARA creative Agency heeft PostNL meerdere recruitmentvideo’s laten maken. Deze wervingsvideo geeft een goed beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de functie. De recruitmentvideo is gemaakt tijdens een werkdag van Anita. We hebben hierbij Anita gevolgd en in onze studio een interview met haar afgenomen. Hierbij is een speciaal decor gebouwd met dozen en enveloppen. De studio geeft ons meer mogelijkheden in licht en audio.

PostNL levert overal en zoekt met de recruitmentvideo nieuwe collega’s

Voor de recruitmentvideo hebben wij ervoor gekozen om 2 draaidagen in te plannen. De eerste draaidag heeft plaatsgevonden in de studio. Deze studio hebben wij helemaal omgebouwd naar een “pakket-centrum”. Door Anita het verhaal zelf te laten vertellen wordt de wervingsvideo authentiek en geloofwaardig. Op de tweede draaidag zijn we haar met rijdende camera gaan volgen tijdens een normale werkdag. Zo ziet de kijker goed wat het werk bij PostNL inhoud.

PostNL

PostNL is een vooraanstaand Nederlands post- en logistiek bedrijf dat zich richt op de levering van post, pakketten en logistieke oplossingen, zowel binnen Nederland als internationaal. Oorspronkelijk ontstaan uit het staatspostbedrijf, heeft PostNL zich ontwikkeld tot een particuliere onderneming met een sterke aanwezigheid in Europa. Het bedrijf biedt ook e-commerce diensten aan en heeft een focus op duurzaamheid, met initiatieven zoals elektrische voertuigen en milieuvriendelijke bezorgopties. Met een breed scala aan klantenservices speelt PostNL een essentiële rol in de Nederlandse post- en logistieke sector.

Klik hier voor meer informatie over PostNL.

Wil jij ook een recruitmentvideo zoals die van PostNL?

Wervingscampagnes hebben aantoonbaar meer respons en rendement als daarbij een goede recruitmentfilm wordt ingezet. In een korte tijd kun je je als bedrijf of organisatie positioneren en wek je de interesse bij de doelgroep. Je kunt de bedrijfscultuur, de werkomgeving en de voordelen van het werken bij de organisatie laten zien. Wij denken met je mee en creëren samen met jou je ideale recruitmentvideo. Wat is het verhaal van je bedrijf, wat heb je te bieden en naar wie ben je op zoek? We helpen je graag om de antwoorden op deze vragen om te zetten naar een mooie video.

Klik hier voor meer recruitmentvideo’s van Mamascreen!

Klant

ARA

Opdracht

PostNL


Behind the scenes

Een recruitment film gemaakt door Mamascreen voor ARA - PostNL.
Een recruitment film gemaakt door Mamascreen voor ARA - PostNL.
Een recruitment film gemaakt door Mamascreen voor ARA - PostNL.

Klaar om jouw verhaal te delen?

Bekijk ook

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.