Professionele

narrow-casting opnemen

Mamascreen, dé ervaren partner voor het opnemen van uw narrow-casting

narrow-casting opnemen die werkt


Narrowcasting is het uitzenden van informatie op beeldschermen. Een narrow-casting kunt u gebruiken om informatie of content direct met uw doelgroep te delen. Het gaat er bij een narrow-casting niet om dat u uw boodschap met een hele grote groep mensen deelt maar met de juiste mensen. Tot de mogelijkheden horen bijvoorbeeld een eigen TV kanaal, eenvoudig te beheren en krachtig als medium. Maar u kunt ook denken aan het laatste bedrijfsnieuws wat u wilt delen met uw medewerkers via de beeldschermen die op kantoor hangen. Wanneer u een narrow-casting wilt opnemen voor uw bedrijf is Mamascreen de ideale partner.


Professionele narrow-casting opnemen

Of het nu gaat om communicatie met uw medewerkers of bezoekers, het stimuleren van aankopen of het digitaal aansturen van menuborden, het kan allemaal met narrow-casting. Onze kennis, inspiratie en creativiteit zorgen voor een narrow-casting waarmee u uw doelgroep uitstekend kunt bedienen.


Wilt u een narrow-casting opnemen die werkt?

Bel voor meer informatie 010 - 202 34 88 of vul het contactformulier in.

narrow-casting
narrow-casting

Onze professionele inzet, hoogstaande kwaliteit van werken en het directe contact met u zorgen ervoor dat we een narrow-casting aanleveren die aan al uw eisen voldoet. Wij zorgen voor een narrow-casting waardoor uw kijkers precies te zien krijgen wat u wilt.


interesse?


VOORBEELDEN narrow-castingProfessionele narrow-casting opnemen

Een narrow-casting opnemen is meer dan enkel opnemen, monteren en klaar. Het vergt een uitgebreide voorbereiding, waar de basis wordt gelegd voor het opnemen van een succesvolle narrow-casting. Het opnemen van uw narrow-casting gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen.

  • Pre-productie: briefing , het schrijven van het script, planning en casting.
  • Productie: opnamen op locatie of in studio / animaties worden aangemaakt.
  • Post-productie: inladen en screenen materiaal, eerste montage, voice-over. opname, toevoegen titels, afbeeldingen, samenvoegen en afmonteren.
  • Aflevering: geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

Een resultaat met uitzonderlijke kwaliteit, een narrow-casting die ook echt werkt voor uw bedrijf.

Neem contact op over het opnemen van uw narrow-casting

Neem contact op

+31 10 202 34 88 info@mamascreen.com
Vantaabaan 2 | 3045AJ Rotterdam the Hague Airport | Nederland

Trots om partner te zijn van

Signcraft 

Wij sponsoren

Ronald McDonald Huis

Vacatures