MOTION GRAPHICS UITBLINKEN IN DESIGN

Weinig videoproductiebedrijven kunnen met recht aanspraak maken op een schat aan motion graphics talent. Wij bedenken ingenieuze, op design gebaseerde, ideeën om uw boodschap doeltreffend over te brengen.


Motion Graphics
Omdat we op het gebied van motion graphics uitblinken, produceren we regelmatig titels, commercials, maar ook motion graphics en animaties voor bedrijfsfilms, instructiefilms, trailers en internetvideo's, alsook voor producties van andere videoproductiebedrijven.


MEERWAARDE MOTION GRAPHICS

Met motion graphics zijn wij in staat om de illusie te creëren van beweging en diepte. Een veel voorkomende vorm van animatie is keyframing, waarin eigenschappen van een object kunnen worden gespecificeerd op bepaalde punten in de tijd. Een eenvoudige vorm van motion graphics zijn de toevoeging van titels, naambalken en foto’s op video, maar u kunt ook denken aan het compleet ‘uitknippen’ van uw productie om deze weer te gebruiken in virtuele werelden. Het gebruik van motion graphics blijft veelzijdig door de integratie van video, camerabewegingen en 3D-elementen. Motion GraphicsNeem zeker contact met ons op als u een project met motion graphics  voor ogen heeft dat u met ons wilt bespreken. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, commercial, puur motion graphics werk of een nieuw idee is dat ontwikkeld moet worden.

 


Motion Graphics

 

Neem contact op

+31 10 202 34 88 info@mamascreen.com
Vantaabaan 2 | 3045AJ Rotterdam the Hague Airport | Nederland

Trots om partner te zijn van

Signcraft 

Wij sponsoren

Ronald McDonald Huis

Vacatures