COMMERCIAL ALS ELKE SECONDE TELT

Iedere productie van een commercial heeft een duidelijk doel. U verwacht een direct commercieel resultaat. In een tijdsbestek van seconden is alles er op gericht uw boodschap helder te communiceren. Hiermee voegt u extra kracht en beleving toe aan uw imago en de binding van klanten aan uw bedrijf.

CommercialUw bedrijf onderscheiden wij graag met een kwalitatief hoogwaardig en origineel product. De effectiviteit van uw reclamespot staat bij ons centraal. Aan de hand van het imago dat u neer wilt zetten, bepalen we hoe we met onze creativiteit uw bedrijf onderscheidend kunnen communiceren. Dat kan bijvoorbeeld met prachtige filmische beelden, een humoristisch dan wel schokkend verhaal of juist met een knallende animatie. Ook al is de lengte van een commercial minimaal, het is de kunst om uw boodschap kort en krachtig te laten zijn.TV COMMERCIAL

Vaak wordt een reclamespot gebruikt om uit te zenden op televisie. Bekend zijn de reclames op nationale zenders, maar vergis u vooral niet in de kracht van reclameblokken op de regionale omroep. Uw keuze hangt natuurlijk af van de doelgroep die u voor ogen hebt. Met Mamascreen haalt u in ieder geval een videoproductiebedrijf in huis wat ieder gewenst videoformaat kan leveren. Daarnaast biedt het succes van social media vele mogelijkheden en kunt u dus uw commercial ook prima online verspreiden. Niet alleen door plaatsing op uw eigen website, maar ook via de bekende kanalen als Youtube, Vimeo en Facebook.


VOORBEREIDING COMMERCIAL

CommercialEen goede voorbereiding is cruciaal. Gebruik daarbij deze website om uzelf te verdiepen in onze werkwijze en bekijk hoe u vooraf kunt bijdragen aan een schitterend eindresultaat. U vindt hier belangrijke basistips en we bieden u de mogelijkheid om de kosten voor uw volgende productie te laten berekenen. Natuurlijk zijn wij ook direct bereikbaar om ideeën en mogelijkheden met u te bespreken. Wij denken graag met u mee over hoe we de aandacht van uw doelgroep trekken.

 
Heeft u vragen of wilt u graag een adviesgesprek, neem dan zeker even contact met ons op.

Commercial

 

Neem contact op

+31 10 202 34 88 info@mamascreen.com
Vantaabaan 2 | 3045AJ Rotterdam the Hague Airport | Nederland

Trots om partner te zijn van

Signcraft 

Wij sponsoren

Ronald McDonald Huis

Vacatures