MULTIMEDIA PRESENTATIE

MULTIMEDIA PRESENTATIE


De multimedia presentatie van Mamascreen is een presentatie helemaal van deze tijd. Een grafisch mooie en dynamische presentatie.

Onze multimedia presentaties zijn zeer dynamisch door onze unieke opmaak en spraakmakende creativiteit. Daarnaast zijn de multimedia presentaties onafhankelijk van Internet, Powerpoint of Presis, waardoor deze zeer veelzijdig is in te zetten.

multimedia presentatieLEVENDIGE PRESENTATIES

De huidige presentaties die iedereen wel kent zijn de eeuwig durende saaie slides, met telkens weer dezelfde opmaak. De oplossing is simpel en het resultaat verbluffend. Geen saaie presentatie waarbij u het publiek wakker probeert te houden, maar een presentatie waarmee u een ware beleving creëert. De multimedia presentatie van Mamascreen bestaat uit een X, een Y én een Z-as. Samen met uw onderwerpen, teksten, afbeeldingen en zelfs video kunnen we een zeer dynamische multimedia presentatie produceren die het publiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie door uw bedrijf of met de weg van het verleden naar het heden, ondersteund door afbeeldingen en video’s die met uw bedrijf te maken hebben. De multimedia presentatie van Mamascreen biedt u ongekende mogelijkheden.

BETROUWBAAR EN VEELZIJDIG

multimedia presentatieEen betrouwbare drager met de complete presentatie. Onze multimedia presentatie is afspeelbaar met een DVD of Blu-Ray speler en te bedienen met uw afstandbediening. Dus of u nu op uw laptop, dvd-speler vanuit uw luie stoel of de Blu-ray speler die in de presentatiezaal staat, de presentatie werkt altijd. Geen geregel voor een internetaansluiting of een computer met Powerpoint of Presis, maar ook geen verschil in het gebruik van Windows of MacOS.

MAKKELIJK EN SNEL

Heeft u al een idee of geeft u binnenkort een presentatie? De multimedia presentatie van Mamascreen kan binnen 2 dagen volledig klaar zijn voor veelzijdig gebruik. Uiteraard is dit afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van het idee. Wilt u meer informatie over onze multimedia presentatie, of wilt u graag uw idee met ons bespreken, neem dan gerust even contact met ons op.

multimedia presentatie