ANIMATIE IN 2D EN 3D

Animatie, in zowel 2D als 3D, wordt veelvuldig ingezet in engineering en technische presentaties, maar is ook uitermate geschikt voor instructiefilms, productfilms, bedrijfslogo's en bedrijfsfilms. 

animatieNaast geanimeerde teksten en beweging van een logo, kunt u ook denken aan virtuele omgevingen en fictieve producten. Met een animatie kunt u uw producten al presenteren voor ze van de band af rollen. Kortom: wij creëren een extra dimensie en beleving voor uw product of merk. Uiteraard kan animatie ook bestaande videobeelden aankleden.

VOORDEEL VAN ANIMATIE

Een voordeel van animatie kan zijn dat er geen cameraploeg bij u over de vloer komt en er geen extra acteurs of levende wezens voor de productie moeten worden ingezet. Met animatie kan vrijwel alles worden uitgebeeld of worden nagebootst.

Advies ANIMATIE

Omdat de producties per klant en product verschillen geven wij graag advies over de mogelijkheden die er zijn. Daarbij krijgt u dan ook meteen een inzicht in het te investeren bedrag voor uw productie. Wilt u zich verder oriënteren neem dan contact met ons op om kennis te maken.

animatie