3D NIEUW IN VIDEOPRODUCTIE


De 3D-videoproductie markt is nog vrij jong en een ideale manier om uw productie een nieuwe dimensie te geven. Mamascreen is altijd al voorloper geweest in de nieuwste ontwikkelingen.


3DStereoscopische technologie, tegenwoordig ook aangeduid als 3D, maakt gebruik van de kenmerken van het menselijke oog. Door objecten virtueel voor of achter het scherm te plaatsen creëren we de illusie van diepte. We hebben twee ogen om diepte te kunnen zien, dus werken we ook met twee camera's. Naast  belangrijke theoretische kennis en ervaring.
 

3D PRODUCTIE

Het produceren van een 3D film duurt langer dan de productie van een 2D film maar betekent dat niet dat u voor een 3D-film een budget nodig hebt van het 'niveau Avatar'. Onze 3D-producties worden onder andere gebruikt voor 3D-visualisatie, commercials, videoclips, film, advertenties en bedrijfsfilm producties.   


KENNIS EN ERVARING in 3d

3D animatie Onze technische kennis van nieuwe technologieën stelt ons in staat om effectief te exploiteren. Mamascreen beschikt naast de apparatuur - camera's, rigs, cranes etc. - ook over de vaardigheden om uw film-, visualisatie- of bedrijfsfilm goed en 'bestendig voor de toekomst' te produceren. Vanaf het script en de pre-productie tot aan oplevering en distributie.
Wij kunnen 3D-animatie maken en dit combineren met live action 3D-beelden. Uiteraard krijgt u bij oplevering van uw 3D productie ook een 2D versie mee, zodat u deze ook op DVD, Blu-Ray, Internet of in uw bedrijfspresentatie kunt gebruiken.


PLANNING 3D CRUCIAAL

Onze missie is het verhogen van de verwachtingen van het creatieve potentieel van 3D producties. Wij weten dat wanneer een goed geplande 3D productie bij elkaar komt de resultaten ongelooflijk zijn. Het is aan te raden om de mogelijkheden vooraf goed door te spreken. 


Lijkt het u iets voor uw organisatie om een film in 3D te laten produceren of wilt u het 3D zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op.

3D

Neem contact op

+31 10 202 34 88 info@mamascreen.com
Vantaabaan 2 | 3045AJ Rotterdam the Hague Airport | Nederland

Trots om partner te zijn van

Signcraft 

Wij sponsoren

Ronald McDonald Huis

Vacatures