Breng alles in beeld

360 video maken

Versterk jouw verhaal met een verrassend totaalbeeld. Gebruik video waarbij jouw kijkers ogen en oren tekort komen. Maak een verpletterende indruk met een 360-graden video door professionele videomakers. Wij draaien innovatieve video’s die we combineren met 3D-animaties en bijvoorbeeld virtual productions.

Ontdek een verborgen wereld met 360-video: Een meeslepende virtuele tour vóór de realiteit begint

Als je een 360 video hebt laten maken, kun je een verrassend totaalbeeld presenteren, waarbij kijkers ogen (en oren) tekortkomen. Het biedt hen een unieke kijk van een wereld die (nog) niet bestaat of waar je niet zomaar kunt of mag komen. Maak je doelgroep nieuwsgierig en enthousiast. Overtuig potentiële kopers. Met een indrukwekkende en realistisch beleving, bijvoorbeeld in de vorm van een virtuele tour. Door een woning, een bedrijfspand, een landschap of een schip. Nog vóór de eerste paal is geslagen.

Trek de aandacht

We maken niet alleen de mooiste 360 video’s… We zorgen ook dat ze hun doel bereiken. Door aandacht voor (beeld)kwaliteit te combineren met het uitlichten van precies die zaken die de opdrachtgever belangrijk vindt. Daarbij gaan we praktisch te werk en afspraak is afspraak, ook als het gaat om de kosten en de tijdsplanning.

Verpletter met video

Wil je een verpletterende indruk maken? Denk dan eens aan een 360 graden video. Kijkers krijgen een unieke ervaring, een realistische beleving midden in een al dan niet bestaande wereld waar ook. Handig voor een virtuele tour door toekomstige bouwprojecten, locaties waar je niet kunt of niet mag komen… Met de huidige technieken werkt een 360 video ook zonder speciale VR-bril, zodat dit middel, inmiddels, heel laagdrempelig is toe te passen.

“Laat alles van links naar rechts en van boven tot onder zien. Een 360-graden video brengt alles in beeld, dus creëert een heel ander perspectief. Neem kijkers mee in een unieke wereld en toon alle details die het samen zo bijzonder maken.”

Wij hebben de ervaring

Bereik jouw doelgroep

360 video’s worden steeds vaker toegepast. Logisch, want deze relatief jonge techniek biedt tal van mogelijkheden. Doorgaans weten opdrachtgevers lang niet wat er allemaal mogelijk is. Door onze ervaring met 360 graden video kunnen we je helpen bij de juiste keuzes: van de manier waarop het onderwerp het beste tot zijn recht komt tot de kanalen waarop de 360 video verspreid kan worden: hoe bereik en raak je jullie doelgroep(en) het best.

Geweldig te combineren

We maken vr videos 360 niet alleen met speciale HR 360 videocamera’s maar combineren de techniek ook met fotografie en animatie.

In-house specialisten

Doordat we een eigen specialist in dienst hebben voor animaties zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we snel produceren.

Interactief en razend-realistisch

Met toevoeging van 3D-animatie kan de virtuele wereld nóg realistischer en of interactiever worden. Bijvoorbeeld voor een rondleiding in de vorm van een virtual tour.

Kant-en-klaar

We leveren de 360 video helemaal compleet af. Als allround productiebedrijf hebben we alle disciplines in huis en zorgen we er met montage, nabewerking en correctie van kleuren en geluid voor dat het eindproduct tot in de puntjes verzorgd is.

Klaar voor gebruik

Je ontvangt de 360 video in de gewenste (bestands)formaten voor alle populaire media en kanalen, wat betekent dat ze direct klaar zijn voor gebruik.

Voor een groot publiek

YouTube ondersteunt 360 graden video ook, zodat geen VR-bril nodig is. Dat maakt dat deze video’s snel hun weg kunnen vinden naar een groot publiek.

Klantenverhalen

 • bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor JB Hydraulics
  JB Hydraulics

  Bedrijfsfilm JB Hydraulics

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? In deze video zie je waarin JB Hydraulics zich onderscheidt van de rest. Deze groothandel in hydrauliek componenten is een dynamisch bedrijf met verschillende soorten producten en services.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm JB Hydraulics
 • Een bedrijfsfilm gemaakt door Mamascreen voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.
  Grafisch Lyceum Rotterdam

  Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

  In een bedrijfsfilm wil je alle facetten laten zien van het bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Het Grafisch Lyceum Rotterdam is een creatieve en dynamische omgeving die schreeuwt om een video die dat allemaal laat zien.

  Bekijk project: Bedrijfsfilm Grafisch Lyceum Rotterdam

Klaar om jouw verhaal te vertellen?

Deel jouw idee met ons en wij maken er een meesterwerk van. Vraag nu een offerte aan.